субота, 10 серпня 2019 р.

Веселі канікули з Богом

Благодатью Господа нашого, з благословення о. пароха Івана, спільними зусиллями команди аніматорів, о. Володимира Сас, та п. Любов Костів, а також численною молитовною та фізичною підтримкою усіх Вас, в с. Добряни відбулися "Веселі канікули з Богом". Цього року вже в третє, припарафіяльний табір духовно-рекреаційного спрямування "Веселі канікули з Богом"    прогримів сильною молитвою, гучними співами і забавами дітей з парафій Добряни та Добрівляни.

Усе почалося молебнем, який очолив о. Володимир Галанчак. Від так, кожного дня учасники та аніматори табору молилися "Посіщення", танцювали "банси", грали різноманітні ігри, демонстрували свої таланти, мали цікаві майстер-класи, катехитичні науки, та багато іншого цікавого і корисного для їх розвитку!










Тема цьогорічного дитячого свята: " 10 Заповідей Божих" . Завдяки мультимедійним засобам, зокрема проектору, який нам люб'язно надав Народний дім, таборовики щоденно переглядали цікаві мільфільми на вище описану тему, а опісля обговоривши побачене, командами змагалися відповідаючи на різні складні і не дуже  запитання, заробляючи бали для премоги. Перемогу здобула команда з синіми відзнаками, яка назвала себе "Світлячки" . Тож вони будуть володіти кубком за перше місце до наступного року. 
Приємно, що цього року табір пройшов дуже вдало і без\ускладнень, також помітно, що ця подія з розряду чогось надзвичайного переходить у буденний звичний захід, яких сотні в рік, і це дуже видно з кількості учасників, яка помітно зменшилася.
Дякуємо всім учасникам, аніматорам, п. Роману Матвійціву, та п. Тарасу Димчишаку за допомогу транспортом, а також
тим, хто хоч трішки допоміг.

Немає коментарів:

Дописати коментар