неділя, 31 березня 2019 р.

О. Вітольд Левицький у с. Добряни.

У п'ятницю, 29 березня парафія св. вл.  муч. Димимтрія, мала радість приймати відомого отця-виконавця релігійної, та патріотичної пісні, Вітольда Левицького. Своєю творчістю цей незрячий священик, торкаючи сердець вірних проповідує Христа, мандруючи парафіями нашої Церкви. Дуже приємно, що своєю увагою, він не оминув нас. 
Розпочавши з молитви та знайомства, гість одразу перейшов до виконання страсних, прославлювальних, молитовних та патріотичних пісень, даючи також духовні науки, які влучно доповнювали зміст композицій. Мистецький спів, разом з ніжним голосом, та бездоганними оранжуваннями, миттєво наповнили храм палітрою емоцій створюючи неповторну атмосферу, у якій всі присутні перейнялися темою страждаючого Месії Христа. Торкаючись, теми молитви, посту, духовного зростання, проповідник також пригадав усім нам про кровоточиву рану на тілі нашої країни, яку вже 5-тй рік ми терпимо практично звикнувши до неї. Піснею "Плакала калина" о. Вітольд виточив сльози співчуття. 








Для сліпої людини сльози, чи усмішка невидимі, тому слухачі скупали клерика оваціями, таким чином даючи зрозуміти, що їм подобається, хоча це слово не докінця описує враження присутніх, бо очевидно, що всі були в захоплені від побаченого, а головне почутого. 
Духовенство, та миряни висловлюють глибоко-сердечну вдячність о. Вітольду Левицькому за настрій, спогади, та емоції, якими він наповнив усіх нас. Нехай Господь благословить здоров'ям, та оптимізмом, духовним зростом, та молитовною силою, а душа його, нехай зродить багато пісень, якими не одне покоління прославлятиме Бога. 

Немає коментарів:

Дописати коментар