субота, 23 березня 2019 р.

Хресна дорога у виконані семінаристів ЛДС СД


"Коли хтось хоче йти за мною, хай зречеться себе самого, візьме на себе хрест свій і йде слідом за мною." (Мр. 8: 34)
Іти хресною дорогою Ісуса — означає все своє життя бути відкритим на волю божу, коли потрібно — падати, коли час —  вставати, як Христос, покірно, з вдячністю і навіть радістю терпіти всю тяготу власного хреста, задля життя вічного! Щоби, як благорозумний розбійник, який ішов хресним шляхом з Ісусом могти з впевненістю сказати: "помяни мене Господи, коли прийдеш у царстві твоїм".
Кожної п'ятниці вірні храму св. муч. Дмитрія, с. Добряни пригадують хресну ходу Спасителя задля вище описаної мети, цього тижня наше молитовне стояння набуло особливих барв. Проваджена юними клериками, студентами Львівської Духовної Семінарії Святого Духа ГУКЦ: Малиновським Назаром, Денис Богданом, Вороновським Назаром, Матійчуком Романом,  Мацигіним Маряном, та Помірко Андрієм, молитва дозволила всім присутнім по-новому пережити подію спасительної місії Сина Божого. 


Брати прославили страждаючого Ісуса читанням Євангеліє, розважаннями, та фантастичним хоровим співом, виконуючи страсні пісні, створивши особливу молитовну атмосферу. Тож давно звична Хресна дорога, змусила кожного знову замислитися, над глибиною Спасительної жертви.
Духовенство та миряни парафії сердечно дякують семінаристам за молитовну зустріч, нехай Господь благословить їх покликання, аби вони в майбутньому були добрими священиками.

Немає коментарів:

Дописати коментар