неділя, 16 грудня 2018 р.

25-а річниця Апостольства молитви

Минає час, багато подій щоденно пролітають у нас перед очима залишаючи різноманітні спогади по собі, однак є деякі, про які варто говорити і пам'ятати якомога довше. Тому, зрадістю повідомляємо вам про особливий день, святкування 25-ої річниці спільноти Апостольства молитви.

Щороку після храмового празника, Апостольство молитви проводить річну Службу Божу і Панахиду за померлих зі спільноти. Цього року, з благословення о. Івана Говгери, пароха парафії св. влмч. Димитрія с. Добряни, та за безпосередньої організації голови спільноти п. Надії Ревуцької, усі члени спільноти Апостольства молитви разом з священиками нашої парафії, а також о. Василем Говгерою, та о. Ігорем Дорошем, стали учасниками цілої низки заходів в рамках 25-ти річного ювілею спільноти.











Урочистості почалися в п'ятницю, сповіддю. Божественна Літургія, Посвята Пресвятому Серцю Христовому, Панахида за померлих членів Апостольства молитви, та вітання гурту "КармЕль" з нагоди ювілею, відбулися у суботу, 15 грудя. По завершенні урочистостей, усі присутні отримали солодкі подарунки, і хоча задоволення від солодощів триває не довго, післясмак усіх події ще довго тішитиме усіх учасників свята. 
Варто зазначити, що ідея створення Апостольства молитви належала б.п. Марії Буричко. Перша молитовна група (вервиця) була організована восени 1993-го року. Апостольство поширювалося в парафії, щороку в нього вступали нові члени. В даний час в Апостольстві є 9 вервиць, кожну з яких очолює ведуча, це 135 членів.
Висловлюємо щиру вдячність усім членам спільноти за ревну молитву, та усердну діяльність у парафії. Бажаємо, аби спільнота міцніла, та розвивалася взаємодіючи з іншими спільнотами, та наступні 25 років принесла багато добрих плодів, а також чисельно збагатилася новими членами.

Немає коментарів:

Дописати коментар